Forkastelse på ubrugeligt grundlag

Valget 2021, er valget hvor vi vælgere fik nye forhåbninger og blev lovet at foranstaltningerne for seksuelle krænkere ville blive skærpet. Dette løfte skulle indfries uden partifarver sagde alle. Desværre blev forslaget stemt ned.

Det er meget svært at få hjælp når man er blevet udsat for seksuelt krænkelse her i landet. Det er noget som påvirker resten af ens liv. Derfor er det uacceptabelt fra Atassut Ungdom at forslaget om en skærpelse af foranstaltningerne er blevet forkastet.

Efter jeg blev udsat for seksuel krænkelse, har jeg ikke kunne få hjælp fra mit eget land.

Efter utallige henvendelser og havde bedt om hjælp, har man ikke hørt på mig, selvom jeg har samme menneskelig værd som alle andre.

Den dag i dag risikerer jeg altid at støde ind på personen som har krænket mig voldsomt seksuelt. Det er slet ikke betryggende.

Man begrunder forkastelsen med at der er igangsat et tiltag der kunne minde om Atassuts forslag. Det er et ubrugeligt grundlag. Skal det så være således at alle der gerne vil foreslå og igangsætte ting der kunne minde om andre tiltag altid skal forkastes? Naalakkersuisuts eget forslag handler desværre kun om børn, mens Atassuts forslag gælder for alle, inklusiv voksne.

Derfor står vi fra Atassut Ungdom bag Aqqalu Jerimiassen og bakker op.

Betty Ottosen

Atassut Ungdom

Anbefalede nyheder