Udnyt børnenes særlige færdigheder, allerede i den tidlige fase i folkeskolerne

En af vores mærkesager i Atassut, som vi også vil arbejde for er at styrke og støtte folkeskoler i tæt samarbejde med Departementet for Uddannelse og andre ansvarlige og myndigheder.

Vi er godt klare over at der er mange på folkeskoler, der lider af ordblindhed og farveblindhed eller for den sags skyld døjer med andre vanskeligheder for at kunne læse, hvorfor vi fra Atassut er klar til at kæmpe og arbejde for en løsning på dette område.

Børn er dem der står til at lede landet i fremtiden. Vi tvivler ikke på at nogle børn vil gå ad den administrative vej, hvor nogle vil tage den erhvervsretlige retning, og nogle vil mere eller mindre deltage på politiske scene i landet.

Vi er derfor klar til at være en del af arbejdet for tilstrækkelig støtte på folkeskoler, med indragelse af alle, og med god udvikling af færdigheder.

Forældre er dem med den største indflydelse på sine børns skolegang.

Lærere på skolerne er dem som på vegne af forældrene står for oplæring og undervisning for børn, hvor vi på den baggrund godt er klar over vigtigheden i at skolen og hjemmet, har et godt samarbejde. For netop at være på forkant, med hensyn til at styrke samarbejdet mellem disse, og med denne viljestyrke, stiller vi fra Atassut op til Kommunalbestyrelsen.

 

 

Med venlig hilsen

Angutinnguaq Heilmann
Stiller op til kommunalbestyrelsen for Atassut

Anbefalede nyheder