Udbredt udvikling

Jeg er enig med Qulutannguaq Berthelsen’s budskab omkring udvikling i byerne under Kommuneqarfik Sermersooq – alle byer i kommunerne skal have ret til at blive inddraget i udvikling af velfærd, da alle er medborgere under den ansvarlige kommune.

Det er vigtigt at påpege og klargøre fra Atassut, at byer med god drift ikke skal forhindres, blot for at kunne udvikle andre byer. Hvis vi tager Siorarsiorfik, som et eksempel, betyder det ikke, at alle de planlagte bebyggelser bliver bygget i morgen. Det er vigtigt at betragte alle de planlagte projekter, som en del af tidsplanen, hvor der i de igangværende projekter bliver lavet en prioriteringsliste, som identificerer hvilke projekter, der er mere nødvendige end andre. Det betyder ikke, at de afvises eller bliver lagt i glemmebogen, men processen struktureres blot omkring hvad der skal stå øverst på prioriteringslisten, og det samme gør sig gældende med oversigten over bygherrer med planer for byggeri og kommuneplan.

 

Angutinnguaq Heilmann
Stiller op til kommunevalg for Atassut

Anbefalede nyheder