Det er for farligt for mig

Da der blev mistanke om at nogen i finansudvalget kunne være blevet smittet med covid-19 og man samme aften valgte at stoppe for Inatsiartut samlingen, der sagde jeg altså fra. Jeg skal på ingen måde arbejde sammen med nogen som kan være mulige smittebærerer da dette kan være yderst farligt for mit helbred.

Jeg er derfor taget med første afgang tilbage til Maniitsoq. Jeg er 67 år, er oldefar, og er i risikogruppen. Da jeg stadig ikke er kommet mig over mit sygdomsforløb fra sidste år, og stadig tager piller for at komme mig, så kan en mulig smitte med corona ende fatalt.

Selvom der stadig var 15 dage, hvor jeg skulle have deltaget i Inatsisartut møder, har jeg fået lov til at tage hjem.

Jeg har arbejdet så lang tid som muligt under coronakrisen, og har nu taget mit valg på bagrund af at smittetrykket er stigende og der er begyndt at komme flere smittede i landet.

Jeg ønsker Bentiaraq god arbejdslyst.

Siverth K. Heilmann

Anbefalede nyheder