Politikere skal ikke arbejde for egen vindings skyld

Det er yderst skammeligt, at Formanden for Naalakkersuisut misbruger sådan en magt, og i oppositionen er vi i vores fulde ret til at ytre os, og komme med et stærkt budskab som dette.

En anden ting, der bør påtales er, hvorfor tre politikere er blevet bevilliget penge af landskassen – dette er i særdeleshed et tegn på, at der er foregået underhåndsaftaler, netop for at give visse personer mundkurv på. Ovennævnte hænger ikke sammen med, at man lader fiskere leve under hårde vilkår, med en usædvanlig høj skatteprocent, og hvor nogle, grundet manglende pensionsopsparing fra tidligere, betaler op til 50% i skat.

Det må ikke vendes det blinde øje til, at visse politikere i dag blot arbejder for deres egen vindings skyld, og med ryggen til samfundet.

Jeg mener bestemt at det er nødvendigt, at vi i samfundet holder øjnene yderst åbne overfor vores politikere. Ved decideret magtmisbrug, er det uundgåeligt med et nyt valg. I, som samfund, er dem der med retteligt kan bestemme ved flertal, det vigtigste er dog hvordan, I vil undgå at blive manipuleret.

Landets nuværende ledere, med en venstreorienteret tankegang, ødelægger landets fremtid, og kan klandres for at undgå, at få samfundet til at komme på benene igen. Med en venstreorienteret tilgang til samfundsarbejdet, fjernes alle jeres rettigheder, som et samfund. Med ren nepotisme og med halvhjertet hjælp til samfundet, vil egoismen leve længe. Jeg håber inderligt, at nogle vil åbne deres øjne for den indbildning, som landets ledere har påført samfundet.

Mvh.

Bentiaraq B. Ottosen, Atassut

Anbefalede nyheder