Den fastlagte dato for Moskus jagten er for sent

Når man skal ændre noget, så væsentligt som jagtperioder på Moskus jagt, gælder det at om at vise rettidig omhu. Men det gælder så mange områder generelt. Jeg tilslutter mig dem som mener at 15/8-2020 er for sent.

Folk har for længe siden bestilt jagtferie, eller for fangerne planlagt deres job. Fritidsjægerne har bestilt ferie i forhold til denne dato (1/8), feriepenge og andre ressourcer bruges til denne ferie, som for mange kun er 2 uger.

De når hermed ikke at komme på moskusjagt. Omkostninger for en jagtferie fylder også meget i vores økonomi, hvorfor man ikke bare lige kan tage en ekstra jagtferie. Næste problem er at mange børn og unge ikke kan komme med på jagt, da de vil komme i konflikt med skoleperioden. Det er vigtigt at vores børn og unge lærer vores kultur at kende, og kan videreføre så meget som muligt til de fremtidige generationer.

Og der er jagten en stor del af vores kultur, så jeg vil opfordre myndighederne at trække denne dato tilbage til 1/8.

Nikolaj Rosing

Politisk Næstformand

Atassut

Anbefalede nyheder