Sænk billetpriserne med 50% for indenrigs rejser denne sommer

Mange selvstændige erhvervsdrivende, især indenfor trafik og hotelbranchen er økonomisk hårdt ramt pga. Covid 19. Vi skal have pengene til at løbe mere rundt inden for landets grænser.

Der er rigtig mange turister der har aflyst deres rejser til Grønland, og endnu flere turister dropper deres planer om at rejse som et vandfald.

Det er derfor meget vigtigt at lade pengene blive i landet, når indtægtstabet er så enormt.

Air Greenland, Arctic Umiaq Line og Disko Line bør sænke deres priser med 50%, for tab af kommende indtægter er uundgåeligt og er allerede blevet til en realitet. Så lad os alle i stedet holde ferie her i landet.

I stedet for tomme sæder i flyet, lad os fylde de sæder og pladser i flyene og på skibet. Lad os forestille os hvor fantastisk og oplevelsesfuldt det ville være, når alle byer og bygder får besøg af landsmænd.

Når der alligevel ikke bliver rejst så meget og når der alligevel er så mange aflysninger, hvad ville problemet være hvis vi benyttede muligheden og selv rejste rundt i landet billigt? Det er win win for alle, også en redningspakke for de selvstændige erhvervsdrivende indenfor turisme, trafik og hotelbranchen.

Aqqalu C. Jerimiassen

Atassut Formand

 

Anbefalede nyheder