Vi inviterer Inatsisartut ind i den moderne tidsalder

Det er blevet offentliggjort at Inatsisartut vil blive hidkaldt til en ekstraordinær samling pga. Corona. Uanset om det så bliver kun for medlemmer der bor i Nuuk, eller suppleanter der vil komme til at være med i samlingen, synes vi at det simpelthen er for gammeldags at hidkalde folk fysisk.

Det er simpelthen uansvarligt at skulle samle så mange folk i så lille en sal. Man bør benytte sig af dagens teknologi fra computeren eller email, ligesom Europa parlamentet nu allerede gør.

Det er også uforsvarligt at skulle samle folk i Selvstyret, når vi nu allerede har fundet ud at nogle af de smittede har forbindelse dertil. Lad os hellere bruge teknologien til at lovgive og få styr på økonomien og bekæmpe Corona spredning.

 

Emma Lennert

Formand for Atassuts Ungdomsorganisation AIK

Anbefalede nyheder