Coronavirus sætter en massiv berøring af samfundets finansielle verden – idet omkostninger næppe vil afvente

Vi fra Atassut ungdom frygter Corona-situationens større berøring af erhvervslivets samt den private sektors finansielle forhold i den kommende tid. Derudover vil husleje samt el-varme regninger næppe vente.

Grundet smittekæden af Coronavirus befinder vi også nu i en særlig situation. For det første berører smitten af virusset sundhedsvæsnet, dog derudover også berører en del af samfundets finansielle forhold, dermed også en større berøring af erhvervslivets økonomi, som kunne have en større påvirkning på ervhverslevendes indkomst til følge.

Vi fra Atassut Ungdom frygter økonomiske konsekvenserne for den private sektor, samt for de erhvervslevende, idet der i den kommende tid kan forekomme mindre løn, opsigelser, eller mindre omsætning for de erhverslevende i sigte. Regninger vil næppe vente, – som bekendt kommer der jo husleje samt andre regninger hver måned.

I forlængelse af de nævnte for konsekvenser for de erhvervslevende, samt for de private erhvervsdrivende, som herfor sidder med bekymringer og forventninger til finansielle tab, og for den sags skyld for de, som kommer til at blive økonomisk hårdt ramt grundet de aktuelle situationer ønsker vi fra Atassut Ungdom, at der åbnes for muligheder til hjælpepakker ved evt. Givende muligheder for lån for alle i samfundet, dette for at kunne hjælpe de ramte til at kunne overkomme den hårde tid.

I tilfælde af at smitten af Coronavirus får massive konsekvenser for erhvervsdrivende samt de private erhversdrivende, foreslås følgende som indhold af myndgihedernes hjælpepakker af lån:

  • Regninger i forbindelse el- og varme regninger for energiforsyning
  • Ini a/s – regninger i forbindelse med husleje
  • Regninger i forbindelse med varmeforsyninger af Solar

Atassut Ungdom mener at myndighederne bør træde til med hjælp for dem, der rammes med økonomiske konsekvenser, idet husleje kommer hver måned, hvor de naturligvis skal have ressourcer til at skaffe levnedsmidler.

Dermed bør de øvrige myndigheder tilbyde hjælp til de ramte, hvor her myndighederne må hjælpe både de ervhervlevende samt de private erhvervsdrivende, for fortsat igangværende drift uden forekomst af kollaps. Hermed ønsker såvel Atassut Ungdom at der ageres for at undgå at smitten af COVID-19 gør en større beskadigelse af samfundets finansielle vilkår.

Skrevet af:
Emma Lennert, Formanden for Atassut Ungdom

 

 

Anbefalede nyheder