Hvor er Formanden for Naalakkersuisut?

At han som formanden for et parti, samt som Formanden for landets Naalakkersuisut ikke kommer står frem under så mange vanskelige situationer, må være nok nu.

Formanden for Naalakkersuisut fraviger sit ansvar. Der er en stor bekymring omkring corona virus i landet, og intet ord hører man fra ham. Han siger intet om at Henrik Fleischer blev smidt ud af Siumut og vendte tilbage igen. Samt også omkring at partisekretæren blev fritaget for sin tjeneste, og ikke mindst kan jeg simpelthen ikke forstå at han ikke engang byder ind med noget mht. krænkende adfærd.

Vi ser ofte at der ties når der sker vanskelige situationer, hvor man blot afventer at omtalen af disse ophører og bliver fortrængt. Dog føler jeg nu at Formanden for Naalakkersuisut benytter fortielsen hver gang. Her sætter jeg så et stort spørgsmålstegn ved, om han virkelig vil fortsat være landets leder.

Hvis man vil være leder, er der såvel arbejdsopgaver der kan gøre ondt, men som også skal håndteres.

 

Aqqalu C. Jerimiassen

Anbefalede nyheder