Ordinær generalforsamling

Atassut afholder ordinær generalforsamling lørdag d. 9. november i Nuuk, Lillesalen i Katuaq 09.00-17.00

Da jeg i begyndelsen af 2017 under generalforsamlingen blev formand for Atassut, havde vi ingen Inatsisartut medlemmer og havde stort underskud. Vi har sidenhen arbejdet hårdt fra bunden af. Vi har sågar skulle indsamle underskrifter som om vi var et helt nyt parti, før Inatsisartutvalget.

Nu næsten 3 år efter er vi gældfrie, fået to mandater i Inatsisartut, og har haft to Naalakkersuisutposter, og ikke mindst har vi vist at vi ikke længere er nikkedukker og står ved vores holdninger som parti.

Selvom jeg har været alvorligt syg undervejs ser jeg mit arbejde veludført ved at rejse partiet op igen. Jeg har gode forhåbninger til den nye generation der skal overtage ledelsen, nye kræfter der skal videreføre Atassuts arbejde.

Efter generalforsamlingen vil der om søndagen være et seminar, for at tydeliggøre Atassuts politik som vi vil annoncere med når arbejdet er fuldført.

Og som jeg tidligere har annonceret, henstiller jeg Aqqalu C. Jerimiassen som næste formand for Atassut, da jeg mener at han besidder kompetencerne og jeg ved at han kan løfte opgaven. Der er ingen andre der har meldt at de vil stille op som formand.

Alle interesserede i at følge med i generalforsamlingen er velkomne.

 

Siverth K. Heilmann

Formand for Atassut

Anbefalede nyheder