Ineriartorneq siammasinnerusoq

Kommuneqarfik Sermersuup illoqarfeqatigisaanni ineriartortsitsinissaq pillugu Qulutannguaq Berthelsen-ip oqariartuutigisaa isumaqatigaara, kommuneqarfimmimmi innuttaasut tamarmik atugarissaarnermut ineriartornermullu peqataatinneqartariaqarput, tamarmimmi kommunemi innuttaaqataasuupput.

Ersarissarusunnarpormi Atassummiit illoqarfiit ingerlalluartut ineriartortullu kigaallisarniarneqassanngimmata, sumiiffiit allat ineriartortikkumallugit. Assersuutigalugumi illussanik nunallu illuliorfissap qanoq isikkoqarnissaannik suliaqartut, kiisalu illoqarfiliassamut tunngasunik pilersaarusiortussat suliaminnik ingerlatsiinnarsinnaapput, titartakkallu naammassisat siunissami suliariumaagassanut tulleriissaakkanut inissinneqarsinnaallutik, taamaasilluni suliaqarneq unitsivinneqarani ingerlaannassaaq, suliassanulli tulleriissaakkanut inissinneqassalluni, imaanngilarmi Siorarsiorfik aqagu illuliorfigalugu aallartinneqassasoq.

 

Inussiarnersumik

Angutinnguaq Heilmann
Atassut tunuliaqutaralugu kommunemut sassartoq

Nutaarsiassat innersuussat