50%-imik billetsit akikillineqarniarlik aasaq manna nunatta iluani

Covid 19 eqqornerluinerani namminersortorpassuarnut unnuisarfiutilinnut angallassisartunullu aningaasap nunatta iluani kaaviaartinnissaa pisariaqarpoq

Taamaatitsiinnartut takornarissat imaanginnavipput, kuussuartulli sukkatigisumik unerarput takornariarpassuussamaaraluit.

Annaasat taama annertutigitillugit pisariaqarpoq aningaasap nunatsinniisiinnarnissaanut kaaviiaartitsiniarnissaq.

50%-imik nunatta iluani billetsit akikillineqarniarlik Air Greenlandimiik, Arctic Umiaq Line-imiik Disko Lineimiillu! Annaasat pereerput taakku allanngorneqarsinnaanngillat, aasaq manna nunatta iluani takornariaaniarta!

Pitsaanerussaqaarmi issiaviit imaqanngitsuniik timmisartoq ulikkaarluni umiarsuarluunniit ilasoqarluarluni angalappat. Takorluulaartigu, qanoq aamma alutornartigissangaluarpa nunatsinni illoqarfiit nunaqarfiillu nunaqqatitsinnik illoqarfinniik nunaqarfinniilluunniit allaneersunit takornariaqarluatut.

Nunatta avataanut feriarnissaagaluamik taamaatitsiinnarrattut imaanginnavissasut naatsorsuutigineqarsinnaareerpoq, taava suna ajussua nunatsinni akikitsumik angallakkutta periarfissaqarallartillugu. Tamatsinnut iluaqutaassaaq, tapersersuinerujussuussallunilu takornariartitsisartunut, angallassisartunut, unnuisarfiutilinnullu.

 

Aqqalu C. Jerimiassen

Atassutip siulittaasua

 

Nutaarsiassat innersuussat