Naalagaaffik aningaasatigut ikiortiserisariaqarparput

Suliffeqarfiit soraarsitsiortorlutillu matoorarlutik aallartipput. Nunatta karsiata artorpaa suliffeqarfiit amerlasuut matoorpata ikiorsiissummik tapeeqattaarnissaminut. Naalagaaffeqatigiinnerup iluani aningaasatigut ikiorneqarnissarput pisariaqarpoq.

Aningaasaqarnikkut nunarput isasuussanngippat ikiorsiissummik qinnuteqartariaqarpugut. Suliffissaaleqinerujussuaq pinaveersaartissagutsigu piaartumik iliuuseqapallattariaqarpugut. Pingaartumillu namminersortut nunatta aningaasaqarneranut kivitseqataasussat immikkut iliuuseqarfigisariaqarpagut.

Peqqinnissaqarfittalu malinnaasinnaanissaanut annertuumik ikiorneqartariaqarpugut. Danmarkip ministeriunerata oqariartuutaa malittariaqarparput tamakkiisumillu upalungaarsimasariaqarluta.

Aqqalu C. Jerimiassen

Atassummi Siulittaasoq

Nutaarsiassat innersuussat