Avannaata borgmesteria immikkoortitsivoq

Qaanaamut angalaneq qinikkanik aaliangersimasunik taamaallaat siunnerfilik

Ila quarsarnaqaaq tusagassiorfitsigut paasillugu maanaannaq Avannaata kommuniani borgmester Palle Jerimiassen (S) Qaanaamut angalanermini qinikkanik partiinik allanik ilalerluni angalanera. Erseqqissaatigissuarpullu Atassutip gruppianinngaanniik, sunnguamilluunniit allaganngorlugu qaaqqusissummik pissarsisimannginnatta Qaanaamut angalasoqarnissaannik.

Sulineq torersuussappat sakkortuumik borgmesterimut piumasaqaatigerusupparput oqassalluta: professionelimik suliniaritsi, tamat oqartussaanerata aqqani illeruisussatut qiningaavusi! Borgmester Palle Jerimiassen (S) taamaattumik Atassut Avannaaniik naammagisimaanngilluinnarlutigu aqutsinera taarusupparput! Kommunalbestyrelse ilaannakumik ingerlanneqarsinnaanngilaq.

Arlalitigut ajoraluartumik iluaattumik tutsaqarfigineqaqattaarpoq Atassut Avannaa Qaanaamut aallartitaqannginnera pillugu, taamannak kingunerlutsitsineq borgmesterip toqqaannaq akisussaaffimminik malinnilluannginneranik pissutilik akuersaarneqarsinnaanngiveqaaq.

Qaanaamilu innuttaasunuttaaq ajuusaarupput apissikkumavarput peqataatitaqanngitsoornitsinni, tamannali Avannaata Kommuniani borgmesterip nammineq matussutissaanik iliuuseqartariaqarnissaanik kinguneqartariaqarnissaattaaq naatsorsuutigisariaqassuarput immikkoortitsinermik naleqarnianngippat. Kommuni ataasiusoq pilersinniarlugu oqariartortarnerit pimoorutassaapput, periarfissallu kommuniannik (qineqqusaarninni oqaaseq pilersissimasara) taaguinitsinni kikkut tamat periarfissaqassappata ilaannaasa periarfissinneqartarnissaat ammaniarpat oqaaseq taanna piiginnaraanni ajunnginnerussaaq.

 

Inussiarnersumik inuulluaqqusillunga

Aqqalu C. Jerimiassen

Atassut Avannaa Gruppeformand

Nutaarsiassat innersuussat